ممکن در این مقاله قصد دارم تا راجب این پسوند عجیب و غریب حرف بزنیم که اصلا چیه چه کارایی داره و چه استفاده هایی میشه کرد اما موضوعی که هست در ابتدا میگم که این یک فایل بی نام و نشان با پسوند htaccess هستش خب این رو بدونید که این یک فایل بدون اسم با پسوند htaccess هستش که با تغییرات کوچیک می تونید کلی از عملکرد های اون رو بهبود ببخشید و کارایی فوق العاده ای داشته باشید امیدوارم بتوانم در این مقاله به شما کمک شایانی کرده باشم.

یک فایل کوچک اما قدرتمند متنی است که به واسطه اون میشه پیکردبندی های دایرکتوری را در سرویس هایی که وب سرور اون ها آپاچی هستش تغییراتی ایجاد کرد، در واقع htaccess یک واسطه بین شما و سرور آپاچی می باشد لازم به گفتن است که این فایل اسمی ندارد و فقط پسوند دارد در حقیقت یک فایل با پسوند htaccess می باشد.

با آگاهی از این پسوند می توانید کاربران سایت تان را را به صفحات مناسب هدایت کنید، هکرها را آچمز کنید و ترفندهایی برای افزایش بهتر شدن و با امنیت شدن سایتتون پیاده سازی کنید.

با ویرایش این پسوند می توانید تغییراتی در عملکرد وب سایت ایجاد کنید. در حالت عادی و در صورت نبود این فایل نیاز به دسترسی های بیشتر از اونچه سرویسهای هاستینگ عموما در اختیار کاربران هاست اشتراکی قرار می دهند دارید.

در این آموزش خواهیم گفت چگونه افزار این پسوند را به منظور انجام عملکرد معمولی در دست بگیریم. با برخی از ویژگیهای جادوی این فایل آشنا شوید.

اولین موضوع هدایت و بازنویسی آدرس صفحات url است: اطمینان پیدا کنید که کاربران دقیقاً به همان صفحات آدرس مورد نظر شما هدایت می شوند.

این موضوع امنیت شماست: با دسترسی به فایلهای یا دایرکتوری های خاص را محدود کنید و یا دسترسی های ناخواسته به سایت تان را کاملا مسدود کنید.

بهینه سازی وب سایت سومین موضوع این پسوند است: ترفند هایی برای بهبود کارایی سازمان به کار بگیرید.

قرار دادن این فصل در فایل هاست

در هاست سی پنل یک فایل htaccess در بالاترین دایرکتوری قابل دسترسی وب سایت قرار میگیرد تا بتوانند همه و همه بخش های وب سایت از جمله دایرکتوری (ساب دایرکتوری) لایه های پایین تر را کنترل کند.

با این وجود اگر بخواهیم دستورات در محدوده خاص تر اجرا شوند می توانید. Htaccess را در ساب دایرکتوری ها هم قرار دهید.

اگرچه می توانید چند فایل htaccess در هاست تان داشته باشید اما اوما دستورات در فایل پیاده سازی می شوند که در بالاترین دایرکتوری وب سایت که معمولاً دایرکتوری public html است قرار می گیرد.

در این مقاله من سعی کردم به شما کمک کنم تا بهتر متوجه بشید که این فایل بدون اسم با این نام پسوند چیه و چه کارا می کنه خب لطفا برای بنده کامنت بگذارید تا من هم بتوانم از تجربیات شما استفاده کنم البته این رو هم باید گفت که با کامنت گذاشت به دیگران هم کمک شده و اون ها هم می تونن از تجربیات ما استفاده کنند.

چگونه منابع هاست خود را بهینه کنیم؟

آموزش افزایش سرعت وردپرس با ۱۰ تکنیک طلایی

OSIچیه و به زبان ساده او اس آی چیکار میکنه؟

فایل ,پسوند ,htaccess ,دایرکتوری ,های ,سایت ,وب سایت ,یک فایل ,این پسوند ,در این ,که این

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پرورش اسفندیار خدایی آون - آون آزمایشگاهی بیمه دولتی در ارومیه زندگی رویایی شرکت فنی و مهندسی ماندگار سازان هور کسب درآمد مجازی-اینترنتی پایگاه اطلاع رسانی ولایت دایکندی شبکه اجتماعی شقیقه چمدانِ سپید